Over ons

Boost design is een jonge onderneming in de grafische sector. Ruim tien jaar werkervaring, een enorme gedrevenheid, creativiteit en een aanstekelijk enthousiasme komen hierin samen. Wij geloven dat wij met een positieve benadering en een klein duwtje in de juiste richting, grote dingen kunnen bereiken.

Elk succes is ooit begonnen met het uitwerken van een idee. Mogelijk loopt u ook rond met een hoofd vol mooie beelden, maar weet u de vertaalslag niet te maken naar middelen die u kunt gebruiken in uw bedrijfsvoering. Boost design luistert naar uw wensen.

Grafisch werk komt op vele vlakken terug. Niet alleen in uw logo of huisstijl, maar ook in uw reclame-uitingen, uw website of bijvoorbeeld de producten die u verkoopt. Boost design ontwerpt zelf, maar werkt ook met al bestaande huisstijlen. Zo mochten wij bijvoorbeeld een banner maken voor Natuurmonumenten. Voor recent werk, bezoekt u het portfoliogedeelte op onze website.

Wij ontwerpen o.a. logo’s en huisstijlen, advertenties, flyers, posters, brochures, promotiematerialen en websites. Ook zijn wij in te schakelen als vormgever voor magazines en boeken, of werken wij uw ideeën voor bijvoorbeeld belettering uit. Wij zijn breed inzetbaar en gaan een uitdaging niet uit de weg.

Het geven van een boost aan zaken die op onze weg komen, geeft ons een kick. Mogelijk kunnen wij ook iets voor u betekenen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het opvragen van een offerte.

Björn Lansman